Instellingen

Windows XP

Deze instellingen dienen zo ingesteld te worden

Terug

1.    Ga naar Start\Instellingen\Configuratiescherm\Netwerkverbindingen

a. Staat die er niet bij, klik dan in de linkerkolom Klassieke weergave onder Configuratiescherm aan

2.

Klik met de rechter muisknop op het icoon Draadloze netwerkverbinding

3.    Klik op de knop "Eigenschappen"

4.    Selecteer Internet protocol (TCP/IP), zo MOET het er uit zien, door er 1x op te klikken

5.    Klik op de knop "Eigenschappen"

6.    Selecteer "Automatisch een IP-adres laten toewijzen"

7.    Selecteer "Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen"

8.    Klik op tabje "Alternatieve configuratie"

9.    Selecteer "Automatisch persoonlijk IP-adres laten toekennen"

10.    Als het er zo uit ziet, ga dan pas verder

11.    Klik op de knop Ok van het venster "Eigenschappen voor Internet-protocol (TCP/IP)"

11.    Klik op de knop Sluiten van het venster "Eigenschappen voor Draadloze netwerkverbinding"

12.    Klik op Sluiten van venster "Status van Draadloze netwerkverbinding"

13.    Sluit het venster "Netwerkverbindingen"

De instellingen voor de draadloze netwerkverbinding staan nu goed.