Radio verbinding instellingen

Terug

1.    Rechts op de taakbalk staat 1 of meerdere icoontjes als 2 computers of *

a.    Ga met de muis er op staan, NIET klikken, en wacht op de tekst mededeling na ca. 1 seconde

b.    Als er in de  "Draadloze netwerkverbinding enz. ..." kort te voorschijn komt heeft u het juist icoontje te pakken

2.     Staat er GEEN rood kruis door het draadloze netwerk icoon?

a.      Ja, U heeft radio verbinding

b.    Ga met de muis er op staan, NIET klikken, en wacht op de tekst mededeling na ca. 1 seconde

c.    Leest u nu de juiste verbinding?

d.    Ja dan is de radioverbinding goed ga Terug of Home

e.    Nee, ga dan door met punt 3

3.    Staat er een rood kruis door het draadloze netwerk icoon? *

a.    * Ja, dan heeft u GEEN radio verbinding met een draadloos netwerk

b.    Oorzaken kunnen zijn:

i.    Verkeerde instellingen voor de node c.q. access-point

ii.    Te zwak of geen ontvangst of gestoorde ontvangst

iii.    Verkeerde node of access-point die in de prioriteitenlijst staat gekozen

4.    Er staat GEEN rood kruis door het draadloze netwerk icoon

a.    U bent gekoppeld aan een andere node c.q. acces-point

b.    Dubbelkik op het draadloze netwerk icoon

c.    Venster "Status van draadloze netwerken" verschijnt

d.    Klik op de knop Eigenschappen

e.    Venster "Eigenschappen draadloze netwerken" verschijnt

f.    Klik op tabje Draadloze netwerken

g.    Selecteer het juiste draadloze netwerk bij "Voorkeursnetwerken" en klik op knop Omhoog, net zo lang tot hij bovenaan staat in dit venster

h.    Klik op Ok

i.    Het kan even duren ca. 15-30 seconden voordat de nieuwe verbinding is opgebouwd