XP Internet Explorer instellen

Terug

1.    Start de Internet Explorer op ( browser of bladerprogramma)

2.    Klik direct erna op het kruis "Stoppen"

3.    Ga in de menubalk naar Extra\Internet-opties... en klik er op

4.    Klik op het tabje "Verbindingen"

5.    Klik bij LAN-instellingen op knop LAN-instellingen

6.    Haal beide vinkjes bij Automatische configuratie weg

7.    Zet een vinkje bij Proxy server

8.    Vul in bij Adres: proxy.wleiden.net, ( In Oegstgeest : 172.23.8.180 invullen )

9.    Vul in bij Poort: 3128

10.   Als het er zo uit ziet, Klik dan pas op Ok

11.   Sluit de Internet Explorer af, dit is nodig om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden

12.   Start de Internet Explorer, nu zou u verbinding moeten hebben

13.   Heeft u geen verbinding? Start dan de computer opnieuw op, en probeer het nog eens.

14.   Heeft u nog geen verbinding? Ga dan naar Stel radio verbinding vast